5:16 PM 1401/09/10
|
|
تعداد بازدید: 206
|
|
همزمان با برگزاري آيين شكرگزاري و جشن برداشت ميگو، جشنواره طبخ آبزيان با حضور جمعي از بانوان شهرستان گميشان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي اداره كل شيلات گلستان اين جشنواره با شركت بيش از 18 نفر از علاقمندان و با طبخ غذاهاي متنوعي با استفاده از ميگو، برگزار گرديد.   
گفتني است در پايان غذاهاي حاضر توسط داوران مجرب آشپزي استان داوري، و از 8 شركت كننده در
بخش هاي مختلف از جمله: غذاهاي سنتي، نوآوري غذايي، فست فودها و خلاقيت تقدير شد و يك شركت كننده نيز به عنوان كوچكترين آشپز مورد تشويق داروان قرار گرفت.