8:02 AM 1401/12/04
|
|
تعداد بازدید: 182
|
|
به گزارش روابط عمومي اداره كل شيلات گلستان، در اين جلسه  كه  با حضور دكتر دهنوي معاون هماهنگي امور اقتصادي استاندار گلستان و ديگر مديران دستگاههاي اجرايي استان برگزار گرديد،  بر تعامل و همكاري بيشتر دو استان  به خصوص در زمينه هاي شيلات و كشاورزي تاكيد شد
لازم به ذكر است قانات قولژانوف معاون استاندار #منگستائو و هيات تجاري و اقتصادي اين استان طي سفري ۳  روزه به استان گلستان، از ظرفيت هاي شيلاتي از جمله مجتمع پرورش ميگو گميشان، طرح پرورش ماهي در دريا و مزارع پرورش ماهيان سردابي، گرمابي و زينتي استان بازديد خواهند كرد.
گفتني است در اين سفر، هياتي تجاري و اقتصادي در قالب مديران حوزه شيلات، كشاورزي، سرمايه گذاري، بازرگاني، منابع طبيعي، تجارت و مديران بخش خصوصي كشور قزاقستان، معاون استاندار منگستائو را همراهي مي كنند.