امروز : سه شنبه 23 اردیبهشت 1404 بروزرسانی:1404/02/22

گالری تصاویر
برای دیدن تصاویر بعدی روی تصویر کلیک نمایید

2:44 PM 1401/12/06 تعداد بازدید: 230


همزمان ايام خجسته ماه شعبان و ولادت باسعادت حضرت امام حسين (ع)، حضرت ابوالفضل العباس (ع) و حضرت امام سجاد (ع) مراسم جشني با حضور نماينده ولي فقيه در سازمان جهاد كشاورزي استان، مدير كل و كاركنان شيلات گلستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي اداره كل شيلات گلستان، در اين مراسم كه با مديحه سرايي و مولودي خواني همراه بوده است، حجت الاسلام و المسلمين سايري، ضمن تبريك اين ايام خجسته گفت: حضرت ابوالفضل (ع) شخصيتي است كه نه تنها در بين شيعه، بلكه در بين پيروان تمام اديان قابل احترام و ستايش مي باشد.
وي با اشاره به شخصيت والاي حضرت ابوالفضل (ع) گفت: حضرت ابوالفضل (ع) در زمان حيات خود 5 امام را درك كرده است، در ركاب سه امام جنگيده است و لقب باب الحوائج را گرفته است.
نماينده ولي فقيه در جهاد كشاورزي استان، در پايان حضرت ابوالفضل العباس را شخصيتي بي بديل و والا دانست و اظهار كرد: بندگي و ارتباط نيكو با حضرت معبود، وفاداري، ايمان، ايثار و ادب ايشان، شجاعت و بسياري ديگر از صفات نيكو كه در شخصيت ايشان جمع شده ، وي را در جايگاه رفيع و با عزت قرار داده است.
همچنين در اين مراسم حجت الاسلام والمسلمين جوانشير مسئول دفتر نمايندگي ولي فقيه در جهاد كشاورزي شهرستان شاهرود نيز به تلاوت قرآن و مديحه سرايي  پرداخت.
گفتني است در اين مراسم كه با مديحه سرايي و مولودي خواني يكي از مداحان اهل بيت همراه بود، به يمن ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز،  از 26 جانباز سرافراز هشت سال دفاع مقدس شاغل در اداره كل شيلات گلستان، توسط مدير كل شيلات استان، تقدير به عمل آمد.

فایل های پیوست :

ارسال دیدگاه

( دیدگاه ثبت شد)